Menu Sluiten

Camerabewaking Beelden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Camerabewaking – Overzicht Camerabewaking – Leveranciers Camerabewaking – Offerte Camerabewaking – Prijs Camerbewaking – 

Wenst u meer info over camerabewaking beelden kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Camerabewaking Beelden

Beveiliging | Electriciteit | Brandbeveilging | Camerabewaking | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Camerabewaking beelden

home producten inbraakbeveiliging branddetectie camerabewaking toegangscontrole medische security diensten onze diensten nuttige info bewakingscamera aangeven promoties over ons wie zijn wij referenties realisaties vacatures verkoopsvoorwaarden contact contactgegevens klantenzone hulp op afstand ticket aanmaken beeldverwerking opname van beelden analoge camera s als we analoge camera s willen opnemen maken we gebruik van een harddiskrecorder. Dit toestel is eigenlijk een minicomputer met daarin specifieke hard en software voor het weergeven en opnemen van camera s. De hardeschijf in het toestel kan verkregen worden in verschillende capaciteiten of uitgebreid worden met meerdere harde schijven. Het is zelfs mogelijk om via esata en iscsi externe opnames te maken voor een extra kopie. De analoge recorders zijn te verkrijgen in of camera ingangen. Het is mogelijk om meerdere van deze toestellen te koppelen via een softwarepakket zodat u alles op scherm kan bekijken. Onze kleinste kanaals recorder is s.

home domotica verlichting electrciteit videofonie parlefonie camerabewaking databekabeling home cinema jong en dynamisch bedrijf ter beschikking ervaring en marktkennis service en kwaliteit totaal beheer van deursen domotics esdoornstraat knokke tel camerabewaking beelden brengt meer op vddomoticstelenet.be camerbewaking op het gebied van camerabeveiliging maken wij gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen. En dat geldt voor cameratoezicht voor beveiliging maar ook voor cameratoezicht ten behoeve van het optimaliseren van geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Niet enkel voor winkelbeveiliging als antidiefstalsysteem maar ook als beveiliging van uw persoonlijke eigendom is camerabewaking is een van de meest doeltreffende methodes lees meer over camerabewaking beelden De digitale recorder legt de beelden vast op harde schijf. Het digitaal opslaan van de beelden resulteert in hoge opslagvolumes onderhoudsvriendelijke systemen en eenvoudig opzoeken van de beelden. Bekijken van de beelden via het lokaal netwerk of het i.

Feiten over Camerabewaking beelden

nl home wat we doen over ons vacatures referenties nieuws contact open menu home wat we doen over ons vacatures referenties nieuws contact branddetectie inbraakdetectie toegangscontrole perimeterdetectie cctv of camerabewaking diverse toepassingen fysische hindernissen bedieningszuilen intercom onderhoud verhuur van beveiliging jadec werft aan beveiligingstechnieker jadec werft aan installatietechniekers homenlwat we doencctv of camerabewaking camerabewaking en cctvoplossingen camerabewaking of cctv closed circuit television blijft de oplossing bij uitstek om gebouwen en domeinen op een efficieumlnte en betrouwbare manier te beveiligen. Jadec installeert zowel de meest eenvoudige als de meest geavanceerde camerasystemen en zorgt voor hun aansluiting op uw tcp ip netwerk. Vanop afstand volgt u in real time op uw smartphone of tablet op beeldschermen aan de receptie of in een control.