Menu Sluiten

Leveranciers Camerabewaking Verkeerstoezicht

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Camerabewaking – Overzicht Camerabewaking – Leveranciers Camerabewaking – Offerte Camerabewaking – Prijs Camerbewaking – 

Wenst u meer info over leveranciers camerabewaking verkeerstoezicht kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Leveranciers Camerabewaking Verkeerstoezicht

Electriciteit | Camerabewaking | Automatisatie | Brandbeveilging | Alarmsystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers camerabewaking verkeerstoezicht

home led lighting domotics solar power cctv detection security project management meer info over cctv priv woningen bedrijven en overheid verkeer vhpprojects bedrijf visie contactformulier links contact mijn gegevens vindt u hier peter van houtteghem .. Cctvintro de engelse term voor camerabewaking en of cameratoezicht is closedcircuit television cctv leveranciers camerabewaking verkeerstoezicht gratis levering Het doel van camerabewaking is het houden van toezicht op een gebouw gebied of groepen mensen met behulp van camera s. Dit kunnen zowel analoge als ip camera s zijn aangesloten op een persoonlijk netwerk waarover de beelden gestuurd worden Een alternatief voor leveranciers camerabewaking verkeerstoezicht Er zijn verschillende doelen voor cameratoezicht mogelijk zoals bijvoorbeeld handhaving van de openbare orde en veiligheid maar ook verkeerstoezicht registratie van ongevallen tellingen van personen of voertuigen of cro.

.

Het laatste nieuws over Leveranciers camerabewaking verkeerstoezicht

.