Menu Sluiten

Veiligheidsgevoel Verhogen

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Camerabewaking – Overzicht Camerabewaking – Leveranciers Camerabewaking – Offerte Camerabewaking – Prijs Camerbewaking – 

Wenst u meer info over veiligheidsgevoel verhogen kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Veiligheidsgevoel Verhogen

Brandbeveilging | Electriciteit | Beveiliging | Alarmsystemen | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiligheidsgevoel verhogen

toggle navigation home over ons contact nieuws houtkachels verwarming nieuws terug naar het overzicht bericht geplaatst op jul waarom kiezen klanten voor mazout geert is meer dan vijftien jaar als installateur in zijn streek actief. Met vijf techniekers plaatst en onderhoudt hij dagelijks installaties voor mazout en voor aardgas veiligheidsgevoel verhogen voor meer omzet Geert ldquowie zijn oude ketel laat vervangen en wil overschakelen naar een andere brandstof moet dit zeker niet doen om te besparen op de installatiekost. De aard van de brandstof ndash mazout of aardgas maakt weinig verschil. Een gasketel lijkt misschien iets goedkoper bij de aanschaf maar men mag niet vergeten dat er een sleuf moet worden gegraven om het gas in huis te brengen dat er een gasmeter geiumlnstalleerd moet worden en dat de gasbinnenleidingen aangelegd en gekeurd moeten worden. Daarnaast mag men ook niet vergeten de stookolietank buiten dienst te stellen. Ook daar kruipt tijd en geld in.rdquo het klassieke argument van de tevreden.

naar startpagina contact partner area academy werken bij vind een verdeler productcatalogus oplossingen specificatie amp bim oplossingen amp referenties downloads nieuws over ons contact partner area academy werken bij vind een verdeler zoek taalkeuze english nederlands be franais be cilinders sloten onesystem deurbeslag deursluiters paumellen grendels voertuigbeveiliging multlock products elektronische lockersloten cliq aperio smartair toegangscontrole incedo incedo vooruitlopend op markttrends incedo management opties incedo sector specifieke software incedo hardware incedo training amp ondersteuning incedo contact code handle antipanieksluitingen sectionale poorten en automatische deuren incedo business alles wat u van toegangscontrole ver.

De discipline van Veiligheidsgevoel verhogen

menu home k amp s beveiliging service referenties offerte contact beveiligingsbedrijf mt kennis van zaken ks security is reeds meerdere jaren een belangrijk beveiligingsbedrijf. We zijn een stabiele onderneming die zowel op priv kmo en industrieel gebied belangrijke referenties kan voorleggen. Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar en krachtig beveiligingsbedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een passie voor beveiliging ks security staat voor een doeltreffende aanpak van uw beveiligingsvraagstuk. Dit voor zowel priv kmo als industrile klanten. Het is onze missie om samen met u als klant te komen tot een effectieve beveiligingsoplossing. Verder gaan daar waar ander beveiligingsbedrijven stoppen Wat betrachten we met veiligheidsgevoel verhogen We maken gebruik van de nieuwste technologische middelen en dragen zo bij tot het bewaken van uw dierbaarste bezittingen en het verhogen van uw veiligheidsgevoel. Onze klanten willen vaak beroep doen op verschillende soorten van beveiliging. We willen een aanspreekpunt zijn waar wij voor elk probleem de juiste oplossing zoeken en de juiste mensen op de juiste.