Menu Sluiten

Camerabewaking Gebouwen

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Camerabewaking – Overzicht Camerabewaking – Leveranciers Camerabewaking – Offerte Camerabewaking – Prijs Camerbewaking – 

Wenst u meer info over camerabewaking gebouwen kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Camerabewaking Gebouwen

Electriciteit | Beveiliging | Alarmsystemen | Automatisatie | Camerabewaking | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Camerabewaking gebouwen

b bel ons mail ons infocampro.be gratis adviesgesprek nederlands franais home over campro beveiligingsoplossingen toegangscontrole tips en advies webshop contact nederlands franais home oplossingen brand en codetectie brand en codetectie bescherm uw pand en uw goederen tegen een verwoestende brand of het nu gaat om een woning een openbaar gebouw of een bedrijfspand het is altijd een ramp als uw pand en uw goederen in vlammen opgaan. Vaak is het uw levenswerk en uw droom die stuk gaat om nog niet te spreken van de financile schade. Kies daarom voor een degelijke brandbeveiliging in de vorm van brand en codetectie camerabewaking gebouwen passend voor uw onderneming Campro levert en installeert betrouwbare oplossingen voor brand of codetectie in woningen of appartementen kantoren bedrijven of publiek t.

werken smart wonen comfort beleven experience home over ons domica in de media blog contact contacteer ons contacteer ons menu jij bepaalt letterlijk wie door welke deur mag. Toegangsbeveiliging camerabewaking hoe is de toegang tot jouw bedrijf beveiligd gebeurt je toegangscontrole met een registratiesysteem met badges en codes of heb je camera s met nummerplaatherkenning domica kan dit voor je regelen. Wist je trouwens dat jouw gebouw ook specifieke acties kan ondernemen in functie van wie er precies badget of komt aanrijden denk aan de juiste verlichting die aangaat een deur of poort die opengaan de verwarming die op de juiste plaats aanslaat. Het is allemaal mogelijk. In een bedrijf of gebouw is het niet de bedoeling dat iedereen zo.

Het laatste nieuws over Camerabewaking gebouwen

over belcotec hoe we werken onze werknemers willis building belcotec in cijfers hvac hvac prefab gebouwbeheersystemen duurzame technieken service sanitair elektro algemene elektrische installaties veiligheid automatisering sectoren cases nieuws vacatures contacteer ons veiligheid home elektro veiligheid bij belcotec kan u terecht voor alle veiligheidstechnieken in een gebouw. We installeren configureren en sluiten de verschillende technieken aan. Dit gaat over brandbeveiliging toegangscontrole alarmsystemen camerabewaking de integratie van deze systemen met een meldkamer en zelfs met astrid de telecomoperator voor de hulp en veiligheidsdiensten in belgi hebben we reeds meermaals gerealiseerd. Kortom niets is ons vreemd als het op beveiligingstechnieken aankomt heb je interesse in camerabewaking gebouwen Branddetectiesysteem het branddetectiesysteem dat we meestal in onze gebouwen installeren best.