Menu Sluiten

Camerabewaking Veiligheid

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Camerabewaking – Overzicht Camerabewaking – Leveranciers Camerabewaking – Offerte Camerabewaking – Prijs Camerbewaking – 

Wenst u meer info over camerabewaking veiligheid kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Camerabewaking Veiligheid

Alarmsystemen | Camerabewaking | Beveiliging | Brandbeveilging | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Camerabewaking veiligheid

mijn verhaal home over ons oplossingen alle oplossingen branddetectie inbraakdetectie gasdetectie camerabewaking toegangscontrole gentegreerde beveiliging sectoren alle sectoren zorg utiliteitsbouw kmo industrie verblijfstoerisme onroerend erfgoed logistiek nieuws werken bij alertis bibliotheek referenties contact seriously safe alertis with by plenso bibliotheek nieuws nl fr home duurzaam ondernemen over ons oplossingen sectoren referenties contact werken bij alertis nl fr over ons alertis is een marktleider in de belgische fire safety en security markt we stellen jaarlijks meer dan . Technologische veiligheidsinstallatiesin dienst hebben een . Tal installaties onder contract met specifieke sla s en ongeveer . Installaties in diverse markten staan momenteel actief. Onze klanten doen een beroep op ons voor onze innovatieve oplossingen van geiumlntegreerde bestinclass producten zowel in fire safety i.h.b. Branddetectie gasdetectie als in security dit is inbraakdetectie camerabewaking toegan.

ondek hier onze eindejaarsactie voor de gepantserde deuren sentry de quotsentryquot deuren met hoge veiligheidsfactor zijn uitgerust met een cilinderslot en hoge veiligheidscilinders. De stalen deurkern met dubbele staalbeplating interne stalen verstevigingprofielen en dievenklauwen geeft de afdoende zekerheid voor de weerstand tegen inbraak camerabewaking veiligheid lijst Ze zijn uitgerust met alle nodige veiligheidsonderdelen en worden opgehangen in hun stalen deurkozijnen. De deuren zijn beschikbaar met of zonder dienstslot en of sleuteltransponder dcode. Voor de inbraakweerstand voldoen ze aan de europese normen en en voor de b.v.v.o. Beantwoorden ze aan ctk .. Hun hoge akoestische isolatiewaarde db verzekert u een uitstekend comfort. Openduwende deur in optie opentrekkende deur inbraakweerstand klasse en akoestische isolatie db sluitpunten veiligheidsgarnituur dierre design veiligheidscilinder evva ks cilindersleutels slot deurgarnituur soepele pvc joints blokkeerstang voor de vergr.

Het domein van Camerabewaking veiligheid

bel ons home producten inbraakdetectie overzicht incert meldkamer alarmsystemen branddetectie camerabewaking toegangscontrole kluizen handleidingen referenties vacatures contact home producten inbraakdetectie overzicht incert meldkamer alarmsystemen branddetectie camerabewaking toegangscontrole kluizen handleidingen referenties vacatures contact elal security uw partner in beveiliging sinds contacteer ons hulp nodig contacteer ons bel contact welkom bij elal security veiligheid onze prioriteit de tijden veranderen razendsnel. U wilt dan ook kunnen vertrouwen op een partner die uw veiligheid ter harte neemt. Een professional die dankzij een jarenlange ervaring uitblinkt in de meest diverse beveiligingsdiensten de mogelijkheden van camerabewaking veiligheid Ons team van beveiligingsexperts staat de klok rond klaar om uw veiligheid te garanderen. We selecteren onze mensen streng en werken enkel samen met onze interne profes.