Menu Sluiten

Openbare Orde Handhaven

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Camerabewaking – Overzicht Camerabewaking – Leveranciers Camerabewaking – Offerte Camerabewaking – Prijs Camerbewaking – 

Wenst u meer info over openbare orde handhaven kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Openbare Orde Handhaven

Electriciteit | Beveiliging | Brandbeveilging | Camerabewaking | Alarmsystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Openbare orde handhaven

toggle navigation bel ons home nieuws security solutions camerabeveiliging inbraakbeveiliging toegangscontrole brandbeveiliging intercom partnerships verticals wetgeving wet private veiligheid wetgeving camera s btwtarief contact verticals home raquo verticals dankzij onze jarenlange ervaring in de verschillende segmenten van de markt hebben we zeer veel ervaring in het samenwerken met klanten uit de diamantsector retail logistiek haven en scholengemeenschappen. We weten dat elke sector zijn specifieke operationele gewoontes heeft maar ook hun specifieke problematiek waar we tijdens het opstellen van ons concept rekening mee kunnen houden. Ervaring van klant a kunnen we dan ook delen en informeren aan klant b. Een winwin situatie voor iedereen. Retail bescherm uw personeel klanten en goederen openbare orde handhaven met korting Retailers vragen een partnership waarop ze kunnen rekenen. Een wijziging of incident kan vaak leiden tot een dringende interventie of wijziging van concepten en procedures. Waasland security heeft.

menu nieuws contact diensten erkenningen wetgevingen over ons vandecasteele security nu ook lid van paarden therapeuten vandecasteele security is ook te vinden onder de paarden therapeuten volg de link https www.facebook.com paardentherapeuten videos lees meer over vandecasteele security nu ook lid van paarden therapeuten nieuw thermocam thermografische controle van uw zekeringskast. Als erkend installatie bedrijf plaatsen we reeds meer dan jaar branddetectie systemen bekijk ook eens openbare orde handhaven Wat als we nu reeds een groot deel van de risico s kunnen beperken wel dit kunnen wij nu. Met een thermische camera kunnen we uw zekeringskast nazien op slechte contacten. Deze zijn in van de gevallen de oorzaak van een brand. Als er elektriciteit door een component gaat word er interne warmte gegenereerd. Bij elektrische gebreken ontstaat er vrijwel altijd een temperatuursverhoging die vaak nog niet zichtbaar is met het blote oog. Temperatuur is dus een belangrijke indicator voor de betrouwbaa.

De discipline van Openbare orde handhaven

ik ben consument voor winkeliers platform abonnementen graag een demo helpcenter contact ondernemersportaal nl nl fr de fr voor winkeliers platform abonnementen graag een demo helpcenter contact ondernemersportaal nl nl fr de fr algemene voorwaarden de volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle zakelijke relaties tussen joyn belgium een naamloze vennootschap gevestigd te fonsnylaan bus brussel met het btwnummer be .. hierna genoemd wij ons of joyn en de bb klanten hierna genoemd handelaar. Deze algemene voorwaarden en gezamenlijk samen met de joint controller overeenkomst van joyn in bijlage de overeenkomst regelen het gebruik door de handelaar van de bedrijfseigen software van joyn en gerelateerde diensten. Afwijkende tegenstrijdige of aanvullende voorwaarden van de handelaar zelfs indien erkend maken geen deel uit van de overeenkomst tenzij hun.