Menu Sluiten

Veiligheidsgevoel Verbeteren

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Camerabewaking – Overzicht Camerabewaking – Leveranciers Camerabewaking – Offerte Camerabewaking – Prijs Camerbewaking – 

Wenst u meer info over veiligheidsgevoel verbeteren kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Veiligheidsgevoel Verbeteren

Electriciteit | Beveiliging | Camerabewaking | Alarmsystemen | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veiligheidsgevoel verbeteren

home liften algemene infopersonenliften goederenliften algemene infogewone goederenliftenhefplatformenkleingoederen en keukenliftenautoliftenaandrijvingafwerking onderhoud renovatie normering en wetgeving keuring van uw liftveiligheidtoegankelijkheid ons bedrijf beleidsverklaring contacteer ons naast het installeren van nieuwe liften kan u bij ons ook terecht voor uw bestaande liften die toe zijn aan een renovatie of een modernisering. Wanneer renoveren hoog oplopende kosten of een onveilig gevoel zijn veel gehoorde bezwaren bij oude liften. De reden kan zijn dat de lift regelmatig in panne valt niet voldoet aan de huidige veiligheidsvereisten onvoldoende rijcomfort biedt of dat het aanzicht van de lift is verouderd. In veel gevallen kan een vakkundig uitgevoerde renovatie een uitkomst bieden waardoor het niet noodzakelijk is een volledig nieuwe lift te plaatsen. Het resultaat is een zo goed als nieuwe lift zonder het bijhorende kostenplaatje veiligheidsgevoel verbeteren specialisten Een grondige renov.

nl fr newsletter share login delen tweet google absolute overview em group home em group oplossingen projectaanpak realisaties galantis contact em group home em group oplossingen toegangscontrole camerabewaking tijdregistratie personeelsplanning jobregistratie brandstofverdeling projectaanpak realisaties galantis contact camerabewaking camerabewaking met em group als ervaren partner. Camerabewaking is naast toegangscontrole en tijdregistratie reeds jarenlang eacuteeacuten van de specialiteiten van em group sintniklaas. Em realiseerde de voorbije jaren reeds honderden camera projecten bij grote en kleine bedrijven in zowat alle sectoren. Dankzij de opgedane ervaring behoren we tot de meest ervaren specialisten in camera beveiliging. Em group werkt met diverse merken maar specialiseerde zich de voorbije jaren vooral in de ip beveiligingscamerarsquos van mobotix zoek je naar veiligheidsgevoel verbeteren Meestal starten we met een site survey waar we samen met de klant beki.

Het terrein van Veiligheidsgevoel verbeteren

de beste offerte voor uw alarmsysteem bereik tot alarminstallateurs in vlaanderen. Ontvang tot offertes gratis amp vrijblijvend u vergelijkt en beslist home alarmsystemen vraag uw offertes aan gewenste opties voor uw alarmsysteem gewenste opties inbraakbeveiliging brandbeveiliging camerabewaking beveiligingssloten parlofonie videofonie gsm sms module meldkamer service interventie na alarm kluis gepantserde deuren meerpuntsloten andere opties welk type gebouw betreft uw aanvraag type gebouw priv woning handelszaak appartement industrieel gebouw bank ander type gebouw is er reeds bekabeling voorzien bekabelingsopties ja bekabeling reeds aanwezig nee dient nog te worden gelegd ik wens een draadloos systeem niet van toepassing indicatie uitvoeringsdatum uitvoeringsdatum zo snel mogelijk binnen de maanden binnen de maanden binnen het jaar besc.